Писмо до една бъдеща булка

0
490

Скъпа бъдеща булка,

Първо, нека кажа колко се радвам за теб. Намери перфектен мъж, който да бъде твой завинаги и винаги. Или по-добре казано, намерихте се. Когато двамата сте заедно, това е като магия. Любовта ви е толкова силна, че хората около вас няма как да не забележат искрите.

Добрият човек вече е до вас. Той е всичко, за което някога си мечтала, знам. Той те уважава и се отнася с теб като с най-ценното бижу. Невероятно е да виждам толкова много любов, преплетена с приятелството. Защото наистина сте най-добри приятели.

Понякога само една дума или дори обикновен поглед между двамата са ви достатъчни, за да разберете всичко.Лицата ви никога не са тъжни. Дори и понякога да сте имали тежък ден, винаги знаете как да се усмихнете заедно. Да, разбира се, като всички влюбени и вие понякога се карате- за малки или за по-големи неща.

Но всичко това отминава бързо, защото вие знаете как да се разберете за всичко. Когато ви видя двамата заедно, знам, че това е истинската любов. Толкова сте спокойни и удобни един около друг, че е просто невероятно да ви гледам. Каквото и да сте преживели, през каквото и да сте минали, това ви е направило по-силни и сплотени.

Трябва да кажа, че едно от необичайните неща, които оценявам за вас двамата, е, че се държите като най-добри приятели и на публично място. Заслужаваш най-сетне да си щастлива. Не позволявайте на никой да ви каже друго. Ти просто ми каза нещо толкова вдъхновяващо и толкова невероятно онзи ден.

Каза ми, че миналото не е нищо повече от далечен спомен и че всичко, което е „сега“ има смисъл. Всички грешни мъже и лоши отношения, всички сърдечни болки и всички лъжи си заслужаваха, защото най-накрая знаеш какво е истинска любов.
Благодаря ти, че ми каза това. Означава много. Това ми даде надежда, че един ден и аз ще бъда на твоето място.

Един ден и аз ще кажа „ДА“ на правилния мъж, с който ще се чувствам най-щастливата жена. Просто трябва да бъда търпелива. Благодаря ти!

Сега ти пожелавам да изживееш прекрасно своята приказка. Най-важното е да бъдете искрени един с друг и никога да не се наранявате. Нито с думи, нито с действия.
Радвай се на твоя голям ден- ще го помниш цял живот. А аз винаги ще съм до теб, помни!

И ще завърша с този страхотен библейски цитат, който сме чували толкова много пъти, но може би все още не сме осъзнали.

„Любовта е търпелива; любовта е мила; любовта не е завистлива, арогантна или груба. Не настоява по свой начин; не е раздразнителна или негодуваща; тя не се радва на грешките, но може да прощава; тя винаги казва истината.

Тя носи всички неща, вярва на всичко, надява се на всичко, търпи всичко. Любовта никога не свършва. ”