Най-трудният характер в зодиака имат… Рибите

0
140399

Едва ли бихте определили Рибите като най-сложния характер в зодиака, особено ако познавате такива. Вероятно не сте се замисляли защо това би могло да бъде вярно и че тази зодия има всички основания да се нарече труден характер.

Е, ето и доказателствата – 4 неща, които дават на Рибите първото място в тази категория!

1.Често се изолират от света – не го правят, за да ви наранят или понеже не искат да бъдат в компанията ви, просто това е техният начин да се справят с емоционалността си. Има моменти, в които се чувстват депресирани, тъжни, натоварени и вие няма да видите реална причина за това, всичко е в главата им.

Може би драматизират повече, отколкото трябва, но имат нужда да се справят с натрупания стрес и го правят най-добре като останат сами със себе си. Ако не ги познавате, може да ги помислите за надменни, но те са просто свръх чувствителни.

2.Срамежливи са – техният забавен характер познават само онези, които са успели да спечелят доверието им. За останалите, Рибите са предизвикателство. Могат да замълчат, да не участват в разговор, да си тръгнат дори и това няма да бъде, защото показват неуважение към вас, а просто защото са стеснителни, не ви познават и не могат да се отпуснат. Когато не се чувстват комфортно, не показват истинската си същност.

3.Не се страхуват от предизвикателства – обичат да провокират сами себе си, като се впускат в нови начинания, опитват различни неща, излизат от зоната си на комфорт, само и само да опитат да калят характера си, да бъдат по-силни и смели.

Мечтатели са и това ги кара да преследват всичко, което им се струва интересно и любопитно. Ако не сте такива и не успеете да ги разберете, отношенията помежду ви няма да бъдат гладки.

4.Номер 12 – те са последни в зодиака. В себе си събират част от емоциите на останалите 11 зодии, а това е равносилно на постоянна вътрешна борба. Колебаят се, трудно вземат решения.

Чувствителността им често им изиграва лоша шега, раними са, но и доста първични. Често действат, а след това мислят. Променят настроението си за минути и никога не знаеш какво следва.