Избягвайте грубите думи, те отнемат вашата женственост

0
3425

И още няколко ценни съвета за нежните половинки

В тази статия ще ви споделим няколко важни тайни, само за жени!
Те са се предавали от поколения на поколения и имат за цел да помогнат на нежните половинки да намерят красотата в себе си, да бъдат по-здрави и да привличат повече мъжки погледи.

Храната в чинията ви трябва да е цветна. Колкото повече цветове, толкова повече полезни вещества (витамини) в нея! Така умножавате здравето и красотата си.
Никога не спорете с мъж, а винаги правете така, както сметнете за добре!

Избягвайте груби думи, те отнемат вашата женственост!
Избягвайте съжалението към мъжете, те са се родили по-силни от жените и това винаги ще е така. Съжалявайки човек, вие открадвате тяхната смелост. Не ги щадете, а ги вдъхновете!

Избягвайте да говорите със съпруга си като дете! Той не е дете. Но понякога, в моменти на силна умора, го прегърнете силно, кажете мили думи и го накарайте да се почувства по-добре. За пет минути, не повече!

Никога не се гледайте в огледалото, когато сте ядосани. Първо се успокойте, погледнете цветята навън, красивото небе, спомнете си нещо добро и едва тогава погледнете отражението си!

От ранна детска възраст децата са научени да мислят и да говорят за баща си само с уважение. Особено ако имате син, това ще го направи силен и влиятелен човек. Защото всяко момче е продължение на баща си!

Веднъж седмично, след душ, разтривайте тялото си с каша от настъргани ябълки, смесени със зехтин. Изчакайте няколко минути и изплакнете с хладна вода. Ароматът на ябълки, смесен с аромата на чисто тяло, ще опияни мъжа ви!

Откажете се от храната след залез слънце!
Винаги правете това, което ви харесва, дори съпругът ви да е против. Избягвайте спорове по тази тема и, усмихвайки се, се върнете към любимия си бизнес. Времето ще отмине, той ще свикне с него и ще спре да мърмори. И доброто ви настроение ще стопли сърцето му!

През деня масажирайте предсърдното пространство, това е много добре за вашето здраве!

От младостта развийте гъвкавостта на пръстите и китките си. За целта правете въртеливи движения всеки ден със специална четка. От това ръцете ще бъдат гладки и красиви. Носете гривни, за да привлечете вниманието към тънките си и гъвкави китки.

Научете се да овладявате жеста.
Потърсете причина да се забавлявате и да се смеете по-често. Лекотата на женския смях премахва от плещите на мъжете жестоката тежест от житейските трудности!