Ако една жена знае какво иска, не очаквай да приеме каквото и да е

0
10566

Тази статия е точно за теб- момичето, което знае какво иска от живота и знае как трябва да стигне до мястото, за което мечтае. Продължавай да вървиш все напред!

На момичето, което е достатъчно силно, за да знае какво иска и няма да се примири с нещо по-малко от това, искам да кажа само едно- Никога не се примирявай с по-малко, ти знаеш какво заслужаваш!

Продължавай да чакаш, защото ще ти се случи нещо, което си струва чакането. Лесно е просто да искаш да се предадеш и да се откажеш от целите си, но недей!

На всички тези жени, които знаят какво искат и никога няма да се примирят с нещо по-малко, искам да ви кажа, че ви се възхищавам. Бъдете все така фокусирани върху това, което наистина искате и всичко ще се случи по вашия начин. Когато не се отчайвате и вярвате, истинското щастие и истинското удовлетворение ще се появят

Това, което искате, каквото и да искате, е толкова постижимо и не мислете нито за минута, че няма да ви се случи.

Подкрепям ви за това, че имате амбиция и усещане за посока, вие просто знаете какво искате да направите с живота си. Не бива да чувствате, че трябва да се извинявате за това. Това е вашият живот и вашите желания.

Често да знаеш какво искаш и да не спираш, докато стигнеш там, може да се възприеме като сплашващо за силните половинки. Но какво толкова странно и страшно има в една жена, която знае какво иска?

Човек, който се страхува от вас, не е човек, който дори си заслужава времето. Момичетата като вас имат своите приоритети, те не са тези, които да се примиряват с който и да е и със сигурност не са от типа момичета, които ще се променят, само за да се харесат на другите и да си намерят приятел.

Една велика жена на име Мадона веднъж постави тази идея с тези красиви думи: „Трудна съм, амбицирана съм и знам какво искам. Ако това ме прави кучка, така да е! “
Не се променяйте и винаги бъдете такива каквито сте! Продължавайте да сте твърди и упорити, защото това ви прави истински и един ден щастието ще ви се усмихне!
Останете си силни жени! Жени, които знаят точно какво искат и ще го получат!